Innlegg

Silk mohair

Garnalternativ til Silk Mohair fra Isager kan være garn som Kidsilk fra Viking of Norway eller Drops design sitt Kid-Silk garn.

Isager Silk mohair er en blanding av:
– 75% super kid mohair
– 25% silke

Nøstene med Silk mohair har en vekt på 25g og inneholder ca 212meter garn.

Kid-silk fra Viking-Garn er tynt børstet luksusgarn, mange regner dette som kanskje det ypperste kid-silk garnet! Garnet er utrolig mykt!! Du kan strikke flotte og luksuriøse strikkeplagg til barn, ungdom og voksne, og det passer ypperlig til både enkel, dobbel og trippel tråd, eller kanskje du vil kombinere det med en annen garntype? Du er uansett garantert et topp resultat med dette garnet.

Kid-silk fra Viking-Garn er en blanding av:
– 77% kid mohair
– 23% silke

Nøstene med Kid-silk er også på 25gram, men de inneholder ørlite mindre løpemeter enn silk mohair, så være obs på dette når du bytte til dette garnet. Hvert nøste er på ca 200 meter, altså ca 12 meter mindre, i mange tilfeller vil dette ikke være noe problem når du trenger et garnalternativ til silk mohair fra Isager, men for sikkerhets skyld kan det kanskje være greit å kjøpe et ekstra nøste.

Drops Kid-silk er også et alternativ mange benytter, ikke minst fordi det er et prisgunstig alternativt garn til Isager silk mohair!

Drops Kid-silk er en blanding av:
– 75% mohair
– 25% silke

Nøstene i denne garntypen er som de andre 25gram, mens garnlengden er på 210meter pr nøste. Om du er på jakt etter et garnalternativ til Silk Mohair fra Isager garn, er dette også et sikkert valg. Det er en herlig blanding av super kid mohair fra Sør-Afrika og fin silke fra Kina.